• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Sute de mii de luminițe s-au aprins sâmbătă pentru mii de brașoveni și turiști


  03.12.2018

  De Ziua Națională a României, Brașovul a redevenit “orașul din poveste“. Primarul George Scripcaru a aprins, ca în fiecare an, luminițele bradului de Crăciun și iluminatul festiv din oraș, imediat după spectacolul de videomapping și după documentarul care a prezentat o istorie a Bradului de Crăciun de la Brașov, vizionate pe cele două ecrane montate lângă scena din Piața Sfatului.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
02.11.2018
Noul spital regional al Braşovului va avea peste 900 de paturi şi un centru de transplant renal

Aflată în vizită la Braşov, pentru a discuta cu autorităţile locale despre proiectul de construire a noului spital, d-na Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a prezentat Ordinul de Ministru nr. 1394/01.11.2018, prin care se stabilesc specialităţile şi numărul de paturi pentru viitorul Spital Clinic Regional.


30.10.2018
Au început lucrările de reabilitare la fostul cinematograf Popular

Marţi, 30 octombrie, primarul George Scripcaru a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare la fostul cinematograf Popular. Acest imobil face parte dintr-un proiect mai amplu de readucere în viaţa culturală a oraşului a fostelor cinematografe.


27.09.2018
„Axa Brașov - București - Constanța“, cea mai importantă axă de dezvoltare intercomunitară a României

Primarii George Scripcaru, Gabriela Firea și Decebal Făgădău au semnat miercuri, 26 septembrie 2018, în sala de ședințe a Consiliului Local Brașov, Actul Constitutiv și Statutul Asociației de Dezvoltare Axa Brașov-București-Constanța, asociație al cărei rol este de a facilita celor trei municipii implementarea de proiecte comune, precum și acces mai rapid și mai direct la programe de finanțare. Video Conferinta de Presa


17.09.2018
Elevii sportivi braşoveni au început anul şcolar într-o nouă clădire

Primarul George Scripcaru, cei doi viceprimari şi consilierii locali au participat astăzi la ceremoniile de deschidere a noului an şcolar din Braşov. Primarul a deschis anul şcolar la Şcoala Gimnazială nr. 19, la Liceul cu Program Sportiv şi la Şcoala Profesională Germană Kronstadt.


09.08.2018
Studiul de prefezabilitate - următoare etapă pentru noul spital regional Brașov

Astăzi a avut loc prima întâlnire a grupului de lucru extins, format din reprezentanți ai administrației locale și centrale - pentru construcția noului spital regional al Brașovului.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte
Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy