• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  ANUNT PRIVIND CONSULTARE PUBLICA Caiet de sarcini pentru ACTUALIZARE PUG BRASOV


  23.04.2019

  Primaria Municipiului Brasov prin Directia Arhitect Sef, va supune atentiei versiunea de lucru a Caietului de sarcini privind Aactualizarea PUG Brasov, cu rugamintea de a transmite propuneri sau observatii pana la data de 10 mai 2019.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Brasov City Bus


Galerie foto
SITE-UL OFICIAL AL PRIMARIEI MUNICIPIULUI BRASOV
30.01.2019
„Spitalul Regional va fi construit de primărie, iar dotarea va fi făcută de Ministerul Sănătății în parteneriat cu primăria“, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a avut marți, 29 ianuarie, o întrevedere cu primarul George Scripcaru, pentru a discuta detalii despre construcția Spitalului Regional Brașov, înainte de întâlnirea dintre autoritățile locale, reprezentanții ministerului și cei ai Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).


28.01.2019
Au început lucrările de reabilitare a fostei Bănci Săsești

Vineri, 25 ianuarie, primarul George Scripcaru a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a fostei Bănci Săsești de pe strada Republicii, colț cu M. Weiss (fostul sediu BANCOREX). Această clădire este unul dintre monumentele importante ale Brașovului, atât prin arhitectură (una dintre puţinele construcţii din Braşov realizată în stil „Jugendtstil“, după planurile arhitectului Albert Scheller, care a proiectat şi Hotelul "Coroana"), cât și prin imaginea pe care o redă despre Brașovul sfârșitul secolului XIX - începutul de secol XX, fiind construită în 1906, ca sediul Băncii Naționale Săsești.


23.01.2019
Primăria Municipiului Brașov începe demersurile juridice pentru recuperarea Casei Hirscher (Cerbul Carpatin)

Primarul George Scripcaru a propus introducerea pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 28 ianuarie a unui proiect de hotărâre privind începerea demersurilor juridice pentru recuperarea Casei Hirscher (mai cunoscută ca restaurantul Cerbul Carpatin), una dintre clădirile simbolice pentru istoria și identitatea Brașovului.


23.01.2019
Potrivit Băncii Mondiale, Brașovul este exemplu de bună practică pentru regenerare urbană

Marți, 22 ianuarie 2019, la Primăria Brașov a avut loc o nouă întâlnire între echipa de consultanță a Băncii Mondiale, coordonată de Marcel Heroiu, și reprezentanții instituțiilor implicate în proiectele de dezvoltarea zonei metropolitane Brașov: Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Județean, primăriile din zona metropolitană, agenția metropolitană, asociația de transport metropolitan și ADR Centru.


23.01.2019
Noua „casă a maimuțelor“ de la Zoo Brașov găzduiește o specie unicat în România

Astăzi a fost deschisă publicului „Casa maimuțelor“, dar și noile amenajări pentru lemuri și suricate. Cele trei amenajări pun spații mult mai largi la dispoziția animalelor și le creează condiții cât mai apropiate de cele din libertate.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy