• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Se deschide Planetariul Brașov


  13.06.2019

  De vineri, 14 iunie 2019, începând cu ora 10.00, se deschide Planetariul Brașov. Până la sfârșitul lunii iunie spectatorii vor putea viziona două spectacole - "De pe Pământ în Univers" şi "Două mici bucăţele de sticlă - uimitorul telescop", vârsta minimă de acces este de 10 ani.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
SITE-UL OFICIAL AL PRIMARIEI MUNICIPIULUI BRASOV
14.02.2019
Proiecte pe termen scurt ale „Axei BBC“

Un tren expres Brașov - București - Constanța ar putea circula până la sfârșitul anului viitor, fără alte opriri, fiind operat de o companie care va primi susținere financiară din partea Asociației Axa de Dezvoltare Brașov - București - Constanța.


04.02.2019
Investiții cu finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană și Administrația Fondului de Mediu

Primarul George Scripcaru a prezentat astăzi, 1 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, lista proiectelor depuse de Municipalitatea pentru accesarea de fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana și de la Administrația Fondului de Mediu.


30.01.2019
„Spitalul Regional va fi construit de primărie, iar dotarea va fi făcută de Ministerul Sănătății în parteneriat cu primăria“, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a avut marți, 29 ianuarie, o întrevedere cu primarul George Scripcaru, pentru a discuta detalii despre construcția Spitalului Regional Brașov, înainte de întâlnirea dintre autoritățile locale, reprezentanții ministerului și cei ai Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).


28.01.2019
Au început lucrările de reabilitare a fostei Bănci Săsești

Vineri, 25 ianuarie, primarul George Scripcaru a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a fostei Bănci Săsești de pe strada Republicii, colț cu M. Weiss (fostul sediu BANCOREX). Această clădire este unul dintre monumentele importante ale Brașovului, atât prin arhitectură (una dintre puţinele construcţii din Braşov realizată în stil „Jugendtstil“, după planurile arhitectului Albert Scheller, care a proiectat şi Hotelul "Coroana"), cât și prin imaginea pe care o redă despre Brașovul sfârșitul secolului XIX - începutul de secol XX, fiind construită în 1906, ca sediul Băncii Naționale Săsești.


23.01.2019
Primăria Municipiului Brașov începe demersurile juridice pentru recuperarea Casei Hirscher (Cerbul Carpatin)

Primarul George Scripcaru a propus introducerea pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 28 ianuarie a unui proiect de hotărâre privind începerea demersurilor juridice pentru recuperarea Casei Hirscher (mai cunoscută ca restaurantul Cerbul Carpatin), una dintre clădirile simbolice pentru istoria și identitatea Brașovului.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy