• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Concert extraordinar Phoenix și artificii de Revelion


  19.12.2018

  Piața Sfatului rămâne locul de întâlnire al brașovenilor și turiștilor, în noaptea de Revelion. Istoria „orașului din poveste“ continuă cu un concert al unei trupe legendare pentru România și cu un foc de artificii special. „Vă invit pe toți în Piața Sfatului, în noaptea de Revelion, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an, așa cum împreună am făcut din Brașov un oraș mai bun și mai frumos în anul care se încheie, un an important și pentru România. Vă doresc numai evenimente fericite şi un an nou plin de realizări, pentru că bunăstarea unui oraș ca Brașovul depinde nu numai de modul în care este administrat, ci mai ales de bunăstarea fiecăruia dintre locuitorii săi și de bucuria celor care vin să îl viziteze. La mulți ani, brașoveni și turiști, la mulți ani, Brașov, la mulți ani, România!“, a spus primarul George Scripcaru.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
12.06.2013
Au început lucrările la pasajul mic de pe strada Hărmanului

Au început lucrările la reparaţia capitală a pasajului (mic) de pe strada Hărmanului Într-o primă etapă s-a făcut delimitarea circulaţiei şi frezare pe jumătate a podului, pe sensul de intrare în oraş. În prezent, circulaţia se desfăşoară pe câte o bandă în ambele sensuri, ambele benzi fiind de fapt pe firul de ieşire din oraş a vechii căi de rulare.


30.05.2013
Şcoli mai sigure pentru elevii braşoveni

Peste 400 de camere video de supraveghere au început să fie montate în nouă unităţi de învăţământ din municipiu, în cadrul unui proiect privind siguranţa în şcoli, demarat de Primăria Municipiului Braşov şi finanţat din fonduri europene nerambursabile.


30.05.2013
Braşovul ar putea avea un Centru de excelenţă în box

Un Centru de excelenţă în box ar putea fi înfiinţat la Braşov. Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, împreună cu celebrul coordonator al lotului naţional de box juniori Titi Tudor, supranumit „Prosop“, şi antrenorul de box la CSM Braşov, Gheorghe Florea, au discutat astăzi, 30 mai, cu primarul George Scripcaru, despre înfiinţarea unui astfel de obiectiv.


27.05.2013
Sediul Filarmonicii, finalizat până la deschiderea stagiunii

În stagiunea următoare, care începe din luna septembrie, Filarmonica Braşov va susţine concertele în noua sală.


23.05.2013
Până la sfârşitul anului se va circula pe noul pasaj Fartec

Ţinând cont că 70% din lucrări au fost realizate, cu siguranţă că până la sfârşitul anului acest pod va fi dat în folosinţă.


prima   ... 28 29 30 31 32 33 34  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte
Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy