• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Brașovul, orașul din România cu cea mai bună infrastructură urbană, potrivit experților Băncii Mondiale


  22.04.2019

  Experții Băncii Mondiale din cadrul contractului de consultanță cu Primăria Brașov s-au întâlnit joi și vineri, 18-19 martie, cu consilierii locali, executivul Primăriei, experți urbaniști și arhitecți, precum și cu reprezentanți ai societății civile, în cadrul unei runde de dezbateri care a vizat în principal caietul de sarcini pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Brașov, dar și alte documente de dezvoltare urbanistică la care experții BM lucrează și care cuprind inclusiv exemple de bună practică preluate din activitatea municipalității brașovene.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Brasov City Bus


Galerie foto
SITE-UL OFICIAL AL PRIMARIEI MUNICIPIULUI BRASOV
22.11.2018
Municipalitatea va cofinanţa tratamentul de fertilizare „in vitro“ pentru cuplurile braşovene

În luna decembrie primarul George Scripcaru va propune Consiliului Local un proiect de hotărâre privind sprijinirea cuplurilor hipofertile din municipiul Braşov printr-un program de cofinanţare a procedurilor de fertilizare „in vitro“.


12.11.2018
Municipalitatea sprijină creşterea natalităţii din Braşov

În şedinţa Consiliului Local din data de 15 noiembrie primarul George Scripcaru va prezenta spre aprobare proiectul de hotărâre privind acordarea unor tichete în valoare de 1.500 de lei pentru cetăţenii municipiului Braşov care devin părinţi începând cu 1 ianuarie 2019.


02.11.2018
Noul spital regional al Braşovului va avea peste 900 de paturi şi un centru de transplant renal

Aflată în vizită la Braşov, pentru a discuta cu autorităţile locale despre proiectul de construire a noului spital, d-na Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a prezentat Ordinul de Ministru nr. 1394/01.11.2018, prin care se stabilesc specialităţile şi numărul de paturi pentru viitorul Spital Clinic Regional.


30.10.2018
Au început lucrările de reabilitare la fostul cinematograf Popular

Marţi, 30 octombrie, primarul George Scripcaru a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare la fostul cinematograf Popular. Acest imobil face parte dintr-un proiect mai amplu de readucere în viaţa culturală a oraşului a fostelor cinematografe.


27.09.2018
„Axa Brașov - București - Constanța“, cea mai importantă axă de dezvoltare intercomunitară a României

Primarii George Scripcaru, Gabriela Firea și Decebal Făgădău au semnat miercuri, 26 septembrie 2018, în sala de ședințe a Consiliului Local Brașov, Actul Constitutiv și Statutul Asociației de Dezvoltare Axa Brașov-București-Constanța, asociație al cărei rol este de a facilita celor trei municipii implementarea de proiecte comune, precum și acces mai rapid și mai direct la programe de finanțare. Video Conferinta de Presa


prima   ... 2 3 4 5 6 7 8  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy