• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Reprezentanţii Municipalităţii au fost alături de elevii braşoveni, inclusiv de cei 2300 de boboci, în prima lor zi de şcoală


  11.09.2017

  Primarul George Scripcaru, cei doi viceprimari şi consilierii locali au participat astăzi la ceremoniile de deschidere a noului an şcolar din Braşov. Prima şcoală care şi-a deschis porţile a fost Liceul Andrei Mureşeanu, unde mitropolitul Laurenţiu Streza, primarul George Scripcaru şi secretarul de stat Ariana Bucur le-au urat elevilor succes în noul an şcolar.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL nr. 333 tarif redus pentru studenti
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
13.02.2012
Braşovul ajută oamenii din judeţele afectate de viscol şi ninsori

La propunerea primarului George Scripcaru, Consiliul Local Braşov a aprobat, astăzi, 13.02.2012, în şedinţă de urgenţă, acordarea de sprijin persoanelor din judeţele afectate de fenomenele meteorologice din ultima perioadă.


09.02.2012
Organizarea FOTE a intrat în linie dreaptă

Astăzi, 09.02.2012, primarul George Scripcaru a condus şedinţa Comitetului de Organizare al FOTE 2013, la care au fost prezenţi, pe lângă coordonatorii departamentelor din cadrul acestui comitet, şi d-na Katerina Nikova, reprezentantul Comitetului Olimpic European pentru organizarea FOTE, şi domnul Ioan Dobrescu, secretarul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.


07.02.2012
Scrisoarea primarului catre contribuabilii brasoveni

Folosesc acest prilej pentru a vă mulţumi călduros pentru sprijinul deosebit acordat în anul care a trecut, prin contribuţia dumneavoastră la eforturile municipalităţii de încasare a veniturilor bugetului local, în condiţiile economice dificile cu care ne confruntăm.


02.02.2012
Braşovenii au dezbătut proiectul de buget al Municipiului Braşov pentru anul 2012

Miercuri, 01.02.2012, primarul George Scripcaru a prezentat public proiectul de buget pentru anul 2012. La întâlnire au participat reprezentanţi ai instituţiilor finanţate de la bugetul local, reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, cetăţeni, reprezentanţi ai partidelor politice, consilieri locali. Primarul Braşovului a subliniat importanţa elaborării unui buget echilibrat şi realist, care să ţină cont de situaţia economică actuală şi care să se bazeze în mare măsură pe atragerea de fonduri nerambursabile, iar una din componentele importante ale acestui buget sunt investiţiile.


31.01.2012
Starea învăţământului braşovean discutată cu primarul Braşovului

Marţi, 31.01.2012, primarul George Scripcaru a avut o discuţie cu directori unităţilor de învăţământ din municipiul Braşov cu privire la efectele aplicării prevederilor Legii Educaţiei, precum şi cu privire la proiectul de buget pe anul 2012, capitolul învăţământ.


prima   ... 40 41 42 43 44 45 46  ultima

 consiliul local
Sedinta extraordinara 29-09-2017
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinteHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy