• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Primarul Braşovului a obţinut sprijinul judeţelor din Regiunea Centru pentru declararea aeroportului de la Braşov-Ghimbav ca proiect de interes regional şi includerea lui în Masterplanul naţional de transport


  28.09.2017

  Primarul Braşovului, George Scripcaru, a solicitat marţi, 26.09.2017, în cadrul şedinţei Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru, ca pe lângă cele 7 puncte de pe ordinea de zi, să fie inclus încă un punct, referior la aeroportul de la Braşov-Ghimbav.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 486 facilitati prescolari HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL nr. 333 tarif redus pentru studenti
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
15.02.2012
Braşovul s-a înfrăţit cu oraşul Linz (Austria)

Miercuri, 15.02.2012, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, şi viceprimarul oraşului Linz, d-na Christiana Dolezal, au semnat acordul de înfrăţire dintre cele două oraşe. Şedinţa solemnă s-a desfăşurat în prezenţa membrilor Consiliului Local Braşov şi ai reprezentanţilor mass-media, iar din delegaţia austriacă au mai făcut parte: d-nul Wolfgang Berger-Vogel, consulul onorific al României în Austria, cel care a şi iniţiat această colaborare, d-nul Detlef Wimmer, consilier local şi d-nul David Hirtner, coordonatorul Serviciului Relaţii Internaţionale din Primăria Linz.


13.02.2012
Braşovul ajută oamenii din judeţele afectate de viscol şi ninsori

La propunerea primarului George Scripcaru, Consiliul Local Braşov a aprobat, astăzi, 13.02.2012, în şedinţă de urgenţă, acordarea de sprijin persoanelor din judeţele afectate de fenomenele meteorologice din ultima perioadă.


09.02.2012
Organizarea FOTE a intrat în linie dreaptă

Astăzi, 09.02.2012, primarul George Scripcaru a condus şedinţa Comitetului de Organizare al FOTE 2013, la care au fost prezenţi, pe lângă coordonatorii departamentelor din cadrul acestui comitet, şi d-na Katerina Nikova, reprezentantul Comitetului Olimpic European pentru organizarea FOTE, şi domnul Ioan Dobrescu, secretarul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.


07.02.2012
Scrisoarea primarului catre contribuabilii brasoveni

Folosesc acest prilej pentru a vă mulţumi călduros pentru sprijinul deosebit acordat în anul care a trecut, prin contribuţia dumneavoastră la eforturile municipalităţii de încasare a veniturilor bugetului local, în condiţiile economice dificile cu care ne confruntăm.


02.02.2012
Braşovenii au dezbătut proiectul de buget al Municipiului Braşov pentru anul 2012

Miercuri, 01.02.2012, primarul George Scripcaru a prezentat public proiectul de buget pentru anul 2012. La întâlnire au participat reprezentanţi ai instituţiilor finanţate de la bugetul local, reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, cetăţeni, reprezentanţi ai partidelor politice, consilieri locali. Primarul Braşovului a subliniat importanţa elaborării unui buget echilibrat şi realist, care să ţină cont de situaţia economică actuală şi care să se bazeze în mare măsură pe atragerea de fonduri nerambursabile, iar una din componentele importante ale acestui buget sunt investiţiile.


prima   ... 40 41 42 43 44 45 46  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinteHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy