• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Primarul Braşovului a obţinut sprijinul judeţelor din Regiunea Centru pentru declararea aeroportului de la Braşov-Ghimbav ca proiect de interes regional şi includerea lui în Masterplanul naţional de transport


  28.09.2017

  Primarul Braşovului, George Scripcaru, a solicitat marţi, 26.09.2017, în cadrul şedinţei Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru, ca pe lângă cele 7 puncte de pe ordinea de zi, să fie inclus încă un punct, referior la aeroportul de la Braşov-Ghimbav.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 486 facilitati prescolari HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL nr. 333 tarif redus pentru studenti
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
31.01.2012
Starea învăţământului braşovean discutată cu primarul Braşovului

Marţi, 31.01.2012, primarul George Scripcaru a avut o discuţie cu directori unităţilor de învăţământ din municipiul Braşov cu privire la efectele aplicării prevederilor Legii Educaţiei, precum şi cu privire la proiectul de buget pe anul 2012, capitolul învăţământ.


27.12.2011
BRAŞOVUL A INAUGURAT CEL MAI MARE ŞI MODERN DOMENIU SCHIABIL DIN ROMÂNIA

Primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, şi Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, d-na Elena Udrea, au inaugurat luni, 26 decembrie 2011, în Poiana Braşov, cel mai mare şi modern domeniu schiabil din România.


23.12.2011
Poiana Braşov, staţiunea sporturilor alpine

Poiana Braşov are cel mai vast şi mai modern domeniu schiabil din România, cu pârtii mai lungi, mai late, dotate cu instalaţii noi de transport pe cablu, sistem modern de înzăpezire şi condiţii de securitate maximă. Celebra staţiune montană, cunoscută ca locul de naştere al sporturile alpine în România, devine de acum o atracţie importantă pentru împătimiţii pârtiilor, profesionişti sau amatori.
Standardele actualelor pârtii permit organizarea unor competiţii naţionale sau internaţionale care au lipsit până acum în Poiana Braşov. Cel mai important eveniment care va avea loc pe pârtiile noi este Festivalul Olimpic al Tineretului European din februarie 2013. Peste 1500 de tineri sportivi, viitori campioni olimpici, mondiali sau europeni, precum şi oficiali ai Comitetului Olimpic Internaţional şi ai Comitetelor Olimpice din ţările europene, vor fi oaspeții Poienii!


06.12.2011
REABILITAREA CLĂDIRII CINEMATOGRAFULUI PATRIA

În data de 5 decembrie a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul Reabilitarea clădirii cinematografului Patria.


14.11.2011
Sesiune de depunere proiecte culturale 2012

Primăria Municipiului Braşov anunţă lansarea sesiunii de depunere de proiecte culturale care vor putea fi cofinanţate de la bugetul local în 2012, începând cu data de 16 noiembrie 2011.


prima   ... 41 42 43 44 45 46  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinteHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy