• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Noile atracţii de la Grădina Zoologică: rechini, piranha, murene şi caimani


  05.07.2017

  Miercuri, 05.07.2017, viceprimarul Laszlo Barabas a participat la deschiderea noilor spatii de la Gradina Zoologica, unde brasovenii si turistii vor putea vedea rechini, piranha, pesti de recif, caracatite, ciclide africane de Malawi si, nu in ultimul rand, caimani. Inca de la demararea lucrarilor de modernizare a gradinii zoologice, obiectivul Municipalitatii a fost acela de a o transforma intr-un spatiu de petrecere a timpului liber si de educare a copiilor. Incepand de astazi, vizitatorii vor putea descoperi viara marina din zonele de recif, pestii din lacurile africane sau cum traiesc caimani. Sper ca urmatoarea invitatie pe care o vom face mass-mediei pentru a prezenta o investitie majora sa fie la deschiderea planetariului, un obiectiv foarte important pentru a dezvolta si mai mult oferta educationala a gradinii, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
23.12.2011
Poiana Braşov, staţiunea sporturilor alpine

Poiana Braşov are cel mai vast şi mai modern domeniu schiabil din România, cu pârtii mai lungi, mai late, dotate cu instalaţii noi de transport pe cablu, sistem modern de înzăpezire şi condiţii de securitate maximă. Celebra staţiune montană, cunoscută ca locul de naştere al sporturile alpine în România, devine de acum o atracţie importantă pentru împătimiţii pârtiilor, profesionişti sau amatori.
Standardele actualelor pârtii permit organizarea unor competiţii naţionale sau internaţionale care au lipsit până acum în Poiana Braşov. Cel mai important eveniment care va avea loc pe pârtiile noi este Festivalul Olimpic al Tineretului European din februarie 2013. Peste 1500 de tineri sportivi, viitori campioni olimpici, mondiali sau europeni, precum şi oficiali ai Comitetului Olimpic Internaţional şi ai Comitetelor Olimpice din ţările europene, vor fi oaspeții Poienii!


06.12.2011
REABILITAREA CLĂDIRII CINEMATOGRAFULUI PATRIA

În data de 5 decembrie a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul Reabilitarea clădirii cinematografului Patria.


14.11.2011
Sesiune de depunere proiecte culturale 2012

Primăria Municipiului Braşov anunţă lansarea sesiunii de depunere de proiecte culturale care vor putea fi cofinanţate de la bugetul local în 2012, începând cu data de 16 noiembrie 2011.


24.11.2011
CÂŞTIGĂTORUL CONCURSULUI DE ARHITECTURĂ "REABILITARE ŞI AMENAJARE CURTEA JOHANNES HONTERUS”

Juriul concursului de arhitectură “Reabilitare şi amenajare Curtea Johannes Honterus”, lansat în data de 7 septembrie 2011, promovat de Asociaţia “Salvaţi Centrul Istoric al Braşovului”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brasov şi Biserica Evanghelică CA Brasov (Biserica Neagră), organizat Ordinului Arhitecţilor din România – filiala Braşov, Covasna, Harghita, a desemnat în perioada 18-19 noiembrie a.c. proiectele câştigătoare ale acestui concurs.


16.11.2011
O NOUĂ LEGĂTURĂ ÎNTRE STR. HĂRMANULUI ŞI STR. 13 DECEMBRIE

La începutul acestei săptămâni au fost demarate lucrările la şoseaua care va face legătura între str. Hărmanului (DN 11) şi str. 13 Decembrie (DJ 103) prin interiorul fostei platforme industriale Tractorul. Marţi, 15.11.2011, primarul George Scripcaru a verificat modul în care aceste lucrări au fost demarate.


prima   ... 41 42 43 44 45 46  ultima

 consiliul local
Sedinta ordinara 28-07-2017
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari ContactHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy