• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Noile atracţii de la Grădina Zoologică: rechini, piranha, murene şi caimani


  05.07.2017

  Miercuri, 05.07.2017, viceprimarul Laszlo Barabas a participat la deschiderea noilor spatii de la Gradina Zoologica, unde brasovenii si turistii vor putea vedea rechini, piranha, pesti de recif, caracatite, ciclide africane de Malawi si, nu in ultimul rand, caimani. Inca de la demararea lucrarilor de modernizare a gradinii zoologice, obiectivul Municipalitatii a fost acela de a o transforma intr-un spatiu de petrecere a timpului liber si de educare a copiilor. Incepand de astazi, vizitatorii vor putea descoperi viara marina din zonele de recif, pestii din lacurile africane sau cum traiesc caimani. Sper ca urmatoarea invitatie pe care o vom face mass-mediei pentru a prezenta o investitie majora sa fie la deschiderea planetariului, un obiectiv foarte important pentru a dezvolta si mai mult oferta educationala a gradinii, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
08.11.2011
GUVERNUL ROMANIEI INVESTESTE IN INFRASTRUCTURA TURISTICA

Primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a prezentat sâmbătă, 05.11.2011, domnului prim-ministru Emil Boc şi d-nei ministru Elena Udrea, stadiul lucrărilor la proiectul de dezvoltare şi reabilitare a domeniului schiabil din Poiana Braşov.


14.09.2011
ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV, în parteneriat cu Agenţia Metropolitană Braşov, Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Braşov, Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Braşov-Covasna-Harghita, Depoul de Artă Urbană, Consilier local Gabriela Urse, Muzeele din Braşov, Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov organizează în perioada 16 – 18 septembrie 2011, evenimentul ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI, pe str. Sf. Ioan.
Evenimentul va consta în expoziţii de fotografie, obiecte tradiţionale, pictură, accesorii vestimentare, ateliere de creaţie pentru copii, distribuire de pliante, broşuri şi hărţi: Junii Braşovului, Piaţa Unirii, Rezervaţia de peisaj Masivul Postăvarul, proiecţii de bune practici în zona istorică a Braşovului, proiecţii dedicate patrimoniului local şi evenimentelor de sensibilizare faţă de acesta.


07.09.2011
Lansarea concursului de arhitectură “Reabilitare Curte Johannes Honterus Braşov”

Asociaţia “Salvaţi Centrul Istoric al Braşovului”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brasov şi Biserica Evanghelică CA Brasov (Biserica Neagră), cu sprijinul Ordinului Arhitecţilor din România – filiala Braşov, Covasna, Harghita, organizează Concursul de arhitectură: “Reabilitare Curte Johannes Honterus Braşov”, proiect care să cuprindă reabilitarea şi remodelarea curţii Bisericii Negre.
Lansarea acestui concurs va avea loc în data de 07.08.2011


30.08.2011
PASAJ RUTIER PESTE CALEA FERATA – STR. INDEPENDENTEI

Marţi, 30.08.2011, primarul George Scripcaru a verificat stadiul lucrărilor la pasajul rutier peste calea ferată în zona străzi Independenţei, care va face legătura între cartierul Tractorul şi Bartolomeu. Până în prezent s-au executat următoarele lucrări: • devierea reţelelor de utilităţi: gaz metan, canalizare-apă, electrice. • breteaua de legătură între b-dul Griviţei şi str. Buzeşti cu str. Grigore Ureche, urmând ca odată cu sistematizarea pe verticală a lucrării să se execute şi sensul giratoriu proiectat. • finalizare execuţie coloane forate (60 bucăţi) pentru infrastructura • două radiere din opt, ce solidarizează coloanele executate


17.08.2011
Cetăţuia, un nou punct de atracţie al Braşovului

Primarul George Scripcaru a verificat marţi, 16.08.2011, stadiul lucrărilor de reabilitare a străzilor din zona Dealul Cetăţii şi a prezentat proiectul de reintroducere a Cetăţuii în circuitul turistic.
Deşi este unul din cele mai reprezentative obiective ale Braşovului, în ultimii 20 de ani Cetăţuia a fost valorificată doar ca locaţie pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică, fără nici un rol din punct de vedere turistic.
La sfârşitul anului trecut Municipalitatea a demarat un proiect amplu de readucere a Cetăţuii în lista obiectivelor care trebuie vizitate în Braşov şi, în acelaşi timp, revenirea acesteia la rolul de simbol al Braşovului.


prima   ... 42 43 44 45 46  ultima

 consiliul local
Sedinta ordinara 28-07-2017
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari ContactHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy