• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Se deschide Planetariul Brașov


  13.06.2019

  De vineri, 14 iunie 2019, începând cu ora 10.00, se deschide Planetariul Brașov. Până la sfârșitul lunii iunie spectatorii vor putea viziona două spectacole - "De pe Pământ în Univers" şi "Două mici bucăţele de sticlă - uimitorul telescop", vârsta minimă de acces este de 10 ani.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoBrasov City Bus


Galerie foto
SITE-UL OFICIAL AL PRIMARIEI MUNICIPIULUI BRASOV
03.12.2018
Sute de mii de luminițe s-au aprins sâmbătă pentru mii de brașoveni și turiști

De Ziua Națională a României, Brașovul a redevenit “orașul din poveste“. Primarul George Scripcaru a aprins, ca în fiecare an, luminițele bradului de Crăciun și iluminatul festiv din oraș, imediat după spectacolul de videomapping și după documentarul care a prezentat o istorie a Bradului de Crăciun de la Brașov, vizionate pe cele două ecrane montate lângă scena din Piața Sfatului.


28.11.2018
1 DECEMBRIE 2018 – Ziua Naţională a României - Centenarul Marii Uniri

„Vă aștept pe toți, brașoveni și turiști, să sărbătorim împreună una dintre cele mai importante zile din istoria poporului nostru: Ziua Marii Uniri. Acum 100 de ani, străbunicii noștri au hotărât că vor să trăiască, toți, într-o singură Românie, iar noi suntem datori să ducem visul lor mai departe. Este un moment de bucurie și de mândrie pentru toți românii și vă invităm la toate evenimentele dedicate Centenarului, inclusiv la aprinderea luminițelor de Crăciun“ George Scripcaru, Primarul Brașovului


22.11.2018
Municipalitatea investeşte în pregătirea tinerilor care vor să lucreze în companiile din Braşov

Joi, 22 noiembrie 2018, primarul George Scripcaru a semnat parteneriatul pentru construirea căminului pentru elevii de la Şcoala Profesională Germană Kronstadt.


22.11.2018
Municipalitatea va cofinanţa tratamentul de fertilizare „in vitro“ pentru cuplurile braşovene

În luna decembrie primarul George Scripcaru va propune Consiliului Local un proiect de hotărâre privind sprijinirea cuplurilor hipofertile din municipiul Braşov printr-un program de cofinanţare a procedurilor de fertilizare „in vitro“.


12.11.2018
Municipalitatea sprijină creşterea natalităţii din Braşov

În şedinţa Consiliului Local din data de 15 noiembrie primarul George Scripcaru va prezenta spre aprobare proiectul de hotărâre privind acordarea unor tichete în valoare de 1.500 de lei pentru cetăţenii municipiului Braşov care devin părinţi începând cu 1 ianuarie 2019.


prima   ... 3 4 5 6 7 8 9  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte


Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy