• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Ministrul Sănătății, primarul Brașovului și reprezentanții BERD, reuniți pentru un acord în privința Spitalului Regional Brașov


  18.05.2018

  Primarul George Scripcaru s-a întâlnit marți, 15 mai 2018, la Brașov, cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și cu o delegație BERD condusă de Susan Goeransson, director al Diviziei Infrastructură Municipală și Mediu, pentru a discuta pașii concreți pentru demararea construcției Spitalului Regional Brașov.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 486 facilitati prescolari HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL nr. 333 tarif redus pentru studenti
HARTI Harta generala adrese Harta urbanism Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto
Galerie foto
28.09.2015
Contorizarea individuală la apă este posibilă din a doua jumătate a lui octombrie

Primarul George Scripcaru s-a întâlnit recent cu managerii Companiei Apa SA, pentru a discuta modalităţile de punere în aplicare a Legii nr. 224 din 15 iulie 2015 (intrată în vigoare în 2 august), lege care permite contorizarea individuală a consumatorilor serviciilor de apă şi canalizare, cu condiţia ca aceştia să solicite în scris acest lucru şi să suporte costul lucrărilor (la fel ca în cazul gazului, de exemplu).


14.09.2015
Primarul Braşovului le-a adus primul ghiozdan celor mai mici elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 6

Primarul George Scripcaru a participat astăzi la ceremonia de deschidere a noului an şcolar din Braşov la Şcoala Gimnazială nr. 6, Iacob Mureşianu, ocazie cu care le-a dat şi primul ghiozdan copiilor din clasa pregătitoare şi clasa întâi.


08.09.2015
Până la sfârşitul anului, cartierul Noua va fi legat de şoseaua ocolitoare

Marţi, 08.09.2015, primarul George Scripcaru a verificat stadiul lucrărilor la artera de circulaţie care va face legătura dintre cartierul Noua, intersecţia cu str. Prunului, şi tronsonul 1 al ocolitoarei municipiului Braşov. Această şosea este amenajată, parţial, pe fostul traseu al căii ferate uzinale de la Roman S.A., trece pe sub Calea Bucureşti şi calea ferată, apoi se conectează la şoseaua ocolitoare.


11.08.2015
Peter Maffay şi-a revăzut şcoala la care a învăţat în Braşov

Luni, 10.08.2015, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, l-a însoţit pe Peter Maffay în vizita pe care acesta a efectuat-o la Şcoala Gimnazială nr. 12, ale cărei cursuri le-a urmat până în anul 1963, când, la vârsta de 14 ani, a emigrat în Germania.


11.08.2015
Peter Maffay cetăţean de onoare al Braşovului

Luni, 10.08.2015, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, i-a înmânat, într-un cadru oficial, diploma şi placheta de cetăţean de onoare lui Peter Maffay. Deşi cetăţean de onoare din anul 2013 (prin H.C.L. nr. 429/28.09.2013), celebrul muzician german de origine română a reuşit abia astăzi să fie prezent într-un cadru oficial pentru a i se înmâna acest titlu.


prima   ... 7 8 9 10 11 12 13  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinteHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy