• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Reprezentanţii Municipalităţii au fost alături de elevii braşoveni, inclusiv de cei 2300 de boboci, în prima lor zi de şcoală


  11.09.2017

  Primarul George Scripcaru, cei doi viceprimari şi consilierii locali au participat astăzi la ceremoniile de deschidere a noului an şcolar din Braşov. Prima şcoală care şi-a deschis porţile a fost Liceul Andrei Mureşeanu, unde mitropolitul Laurenţiu Streza, primarul George Scripcaru şi secretarul de stat Ariana Bucur le-au urat elevilor succes în noul an şcolar.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL nr. 333 tarif redus pentru studenti
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
28.05.2015
Municipalitatea premiază şi în acest an elevii cu rezultate deosebite la învăţătură

Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură vor fi acordate şi în acest an. Consiliului Local a aprobat astăzi, la propunerea primarului George Scripcaru, proiectul de hotărâre privind finanţarea suplimentară, în acest scop, a instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Braşov, precum şi metodologia de acordare a premiilor.


13.05.2015
început instalarea sistemului de siguranţă în municipiul Braşov

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a prezentat marţi, 12.05.2015, în cadrul unei conferinţe de presă, modul de funcţionare al sistemului integrat de securitate în zonele de risc din municipiu, după ce au fost instalate primele două sisteme. Aceste lucrări fac parte din proiectul Modernizare integrată a sistemelor de iluminat public şi creşterea siguranţei publice din Municipiul Braşov.


11.05.2015
Podul de pe strada Zizinului, în șantier

Actualul pod, situat pe drumul spre Tărlungeni, după intersecţia cu ocolitoarea, va fi demolat, din cauza faptului că structura sa de rezistenţă este deteriorată, iar până cel târziu în luna iulie a anului viitor, când se va finaliza noua construcţie, se va circula pe un pod provizoriu, a anunţat primarul George Scripcaru.


15.04.2015
Junii aduc sărbătoarea în orașul nostru

Ca în fiecare an, în duminica Tomei, Junii coboră în cetate, marcând un moment care își găsește originile în istoria noastră și dau identitate Braşovului.


08.04.2015
În cel mult un an, Colegiul Naţional ,,Dr. I. Meşotă” va avea un corp nou de clădire

Miercuri, 08.04.2015, primarul George Scripcaru a verificat modul în care au demarat lucrările pentru construirea noului corp de clădire al Colegiului Naţional ,,Dr. I. Meşotă”.


prima   ... 7 8 9 10 11 12 13  ...  ultima

 consiliul local
Sedinta extraordinara 29-09-2017
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinteHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy