• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Primarul Braşovului a obţinut sprijinul judeţelor din Regiunea Centru pentru declararea aeroportului de la Braşov-Ghimbav ca proiect de interes regional şi includerea lui în Masterplanul naţional de transport


  28.09.2017

  Primarul Braşovului, George Scripcaru, a solicitat marţi, 26.09.2017, în cadrul şedinţei Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru, ca pe lângă cele 7 puncte de pe ordinea de zi, să fie inclus încă un punct, referior la aeroportul de la Braşov-Ghimbav.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 486 facilitati prescolari HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL nr. 333 tarif redus pentru studenti
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto






Galerie foto




10.06.2015
Braşov, oficial în cursa pentru Capitala Europeană a Culturii 2021

Braşovul şi-a lansat oficial candidatura la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în Piaţa Enescu.


28.05.2015
Municipalitatea premiază şi în acest an elevii cu rezultate deosebite la învăţătură

Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură vor fi acordate şi în acest an. Consiliului Local a aprobat astăzi, la propunerea primarului George Scripcaru, proiectul de hotărâre privind finanţarea suplimentară, în acest scop, a instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Braşov, precum şi metodologia de acordare a premiilor.


13.05.2015
început instalarea sistemului de siguranţă în municipiul Braşov

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a prezentat marţi, 12.05.2015, în cadrul unei conferinţe de presă, modul de funcţionare al sistemului integrat de securitate în zonele de risc din municipiu, după ce au fost instalate primele două sisteme. Aceste lucrări fac parte din proiectul Modernizare integrată a sistemelor de iluminat public şi creşterea siguranţei publice din Municipiul Braşov.


11.05.2015
Podul de pe strada Zizinului, în șantier

Actualul pod, situat pe drumul spre Tărlungeni, după intersecţia cu ocolitoarea, va fi demolat, din cauza faptului că structura sa de rezistenţă este deteriorată, iar până cel târziu în luna iulie a anului viitor, când se va finaliza noua construcţie, se va circula pe un pod provizoriu, a anunţat primarul George Scripcaru.


15.04.2015
Junii aduc sărbătoarea în orașul nostru

Ca în fiecare an, în duminica Tomei, Junii coboră în cetate, marcând un moment care își găsește originile în istoria noastră și dau identitate Braşovului.


prima   ... 7 8 9 10 11 12 13  ...  ultima

 consiliul local
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinte



Harta generala Brasov

Romania





PARTENERIATE

energy