• 2 Accesati serviciile dispeceratului tehnic integrat la nivelul Municipiului Brasov, cel mai modern instrument pentru solutionarea problemelor comunitatii! Serviciul este accesibil telefonic la 0268 984 sau 0268 405000 / tasta 9, prin intermediul portalului web Servicii pentru cetateni, sectiunea Interactioneaza online, meniul Harta incidente si prin e-mail la adresa dispecerat@brasovcity.ro.
  Va invitam sa utilizati cu incredere serviciile oferite de Primaria Municipiului Brasov!
 • 4
 • 4

  Indrumar pentru asociatiile de proprietari


  16.05.2016

  Fac un apel către asociaţiile de proprietari interesate să vină şi să depună la primărie solicitările, însoţite de documentele necesare, pentru ca Municipalitatea să poată aplica în vederea obţinerii fondurilor pentru creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact Dispecerat 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL 600 tarif redus pentru persoane varstnice si pensionari HCL 601 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL 602 tarif redus pentru elevi HCL 603 tarif redus pentru elevii din invatamant preuniversitar HCL 604 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL 710 gratuitate pentru veteranii de razboi si vaduve HCL 711 gratuitate pentru revolutionari HCL 712 tarif redus pentru donatori de sange
HARTI Harta interactiva GIS Harta turistica

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
16.05.2016
Indrumar pentru asociatiile de proprietari

Fac un apel către asociaţiile de proprietari interesate să vină şi să depună la primărie solicitările, însoţite de documentele necesare, pentru ca Municipalitatea să poată aplica în vederea obţinerii fondurilor pentru creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe.


28.04.2016
Încep Zilele Braşovului – 2016

Începând de vineri, 06 mai, Braşovul îmbracă din nou straie de sărbătoare cu ocazia Zilelor Braşovului, ediţia a XIII-a.


07.04.2016
Clădirea de pe str. Prundului nr. 1 a fost complet reabilitată şi redată comunităţii

Joi, 07.04.2016, primarul George Scripcaru a prezentat mass-media clădirea situată pe strada Prundului nr. 1, după ce aceasta a trecut printr-un amplu proces de reabilitare.


03.03.2016
De anul viitor, Braşovul va avea un Liceu Sportiv cu toate facilităţile necesare pentru obţinerea de performanţe

Miercuri, 02.03.2015, administratorul public Miklos Gantz a verificat modul în care au demarat lucrările de reabilitare a clădirii în care a funcţionatul fostul Grup Şcolar de Alimentaţie Publică.


02.03.2016
Campanie de curăţenie de primăvară la Braşov

Începând cu data de 07.03.2016, la Braşov începe campania de curăţenie de primăvară, ocazie cu care va fi declanşată o amplă acţiune de curăţenie a domeniului public şi privat, în toate cartierele municipiului Braşov.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima

Cauta sectia de votare  consiliul local
Sedinta ordinara 26-05-2016
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact

Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy