• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  De astăzi, parcarea din Poiana Braşov este funcţională


  29.05.2017

  Vineri, 26.05.2017, primarul George Scripcaru a prezentat parcarea supraetajată din Poiana Braşov (poiana de jos, vis-a-vis de Cabana Junilor).
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
Consiliul Local

În conformitate cu prevederile art. 39, alin.1, 3, 5, 6 din Legea Administratiei Publice Locale nr. 215/2001, aducem la cunostinta locuitorilor municipiului Brasov, ca:

Sedinta ordinara
Consiliului Local al Municipiului Brasov
va avea loc în ziua de 31-05-2017, orele 15:00, în sala de sedinte a Consiliului
cu urmatorul

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 274/23.06.2016 republicata, privind aprobarea numarului, denumirea si componenta Comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Brasov.
2. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului Municipiului Brasov - mai 2017.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea contului de executie a bugetului Municipiului Brasov la 31 decembrie 2016.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea contului de executie a bugetului Municipiului Brasov la 31 martie 2017.
5. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L nr. 110/2017 pentru acordarea de burse elevilor din invatamantul preuniversitar de stat din Municipiul Brasov, pentru anul scolar 2016 - 2017- semestrul II.
6. Proiect de hotarare privind acordarea de premii pentru sportivii care au obtinut performanta la actiuni sportive nationale oficiale.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea inceperii demersurilor de contractare a unui imprumut de catre Societatea RATBV S.A. de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare in vederea achizitionarii de autobuze noi destinate transportului public local de calatori.
8. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 207/2016 republicata, prin care s-au aprobat Organigrama si Statul de functii ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Brasov.
9. Proiect de hotarare privind acordarea pentru anul scolar 2017 - 2018 a pachetului cu rechizite scolare "Primul ghiozdan".
10. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 431/09.09.2016, prin care s-au aprobat Organigrama si Statul de functii ale Serviciului Public Local de Termoficare Brasov.
11. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 469/2016 prin care s-a aprobat Regulamentul de Organizare si Functionare al Serviciului Public Local de Termoficare Brasov, conform cu noua organigrama a serviciului.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea consumului lunar de carburant pentru autovehiculele din dotarea Serviciului Public Local de Termoficare Brasov.
13. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 109/2013 privind aprobarea Organigramei si Statului de functii pentru Gradina Zoologica Brasov.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea Situatiilor financiare anuale incheiate la 31.12.2016 ale Regiei Publice Locale a Padurilor Kronstadt R.A. si a realizarii indicatorilor de performanta ai regiei pe anul 2016.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii temporare, pe o perioada de 10 ani, a suprafetei de 2,4577 ha teren situat in UP IV Brasov, ua 507, fond forestier proprietate publica a Municipiului Brasov, in scopul constituirii Parcului recreativ "Aventura Brasov".
16. Proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii temporare, pe o perioada de 10 ani, a suprafetei de 0,0025 ha teren situat in UP IV Brasov, ua 505B, fond forestier proprietate publica a Municipiului Brasov, in scopul extinderii Parcului recreativ "Aventura Brasov".
17. Proiect privind aprobarea atribuirii si categoriei functionale 1-4 A (padure parc) suprafetei de 25,2 ha aferente ua 514A si 517 din U.P. IV Brasov, suprafata propusa a deveni parc dendrologic si categoriei functionale 1-5G (suprafata destinata executarii de lucrari experimentale) suprafetei de 3,9 ha (parte din ua 517).
18. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 74/2016 republicata, prin care s-au aprobat Organigrama si Statul de functii ale Serviciului Public Local Salvamont Brasov.
19. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 202/2013, republicata, prin care s-au aprobat Organigrama si Statul de functii ale Teatrului "Sica Alexandrescu" Brasov.
20. Proiect de hotarare privind inscrierea Municipiului Brasov in Asociatia Clusterul pentru promovarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero - Pro-nZEB.
21. Proiect de hotarare privind aprobarea participarii Municipiului Brasov la actiunile culturale organizate pentru promovarea Brasovului la Nürenberg - Germania.
22. Proiect de hotarare privind aprobarea participarii Municipiului Brasov la proiectul cultural de promovare a Brasovului la Linz - iunie 2017.
23. Proiect de hotarare privind aprobarea sumei necesare pentru participarea echipei de handbal baieti a Liceului cu Program Sportiv Brasov la turneul organizat la Nürenberg - Germania in perioada 19 - 24 iulie 2017.
24. Proiect de hotarare privind prezentarea propunerii in Adunarea Generala a Asociatilor a S.C.Tetkron S.R.L. de candidati provizorii pentru Consiliul de Administrare al societatii.
25. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 486/2016 privind aprobarea derularii procedurilor privind selectia candidatilor pentru functia de membri ai consiliului de administratie al S.C. Tetkron S.R.L. si a reprezentantilor autoritatii tutelare in consiliul de administratie.
26. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti realizarii obiectivului de investitii "Finalizarea lucrarilor de inchidere a depozitului dedeseuri industriale nepericuloase clasa B, Timis - Triaj".
27. Proiect de hotarare privind desemnarea comisiei de coordonare si supervizare pentru pregatirea si planificarea contractelor de concesiune.
28. Proiect de hotarare privind aprobare "P.U.Z. - Ansamblu Hotel - Centru de Conferinte - Spatii Comerciale", in Brasov, str. Al. I. Cuza nr. 3-5, initiator S.C. Lidl Romania SCS.
29. Proiect de hotarare privind aprobare "P.U.D. - Construire casa de vacanta, foisor, garaj, refacere gard la strada, organizare acces auto si pietonal", in Brasov, Poiana Brasov, str. Poiana lui Stechil fn, initiatori Simtion Ioan Marian, Simtion Mariana.
30. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata cu nr. 1643/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov a terenului donat de Draghici Gheorghe.
31. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata cu nr. 1090/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov a terenului donat de Fodor Titus Ovidiu.
32. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov a terenului inscris in C.F. nr. 128073 Brasov, nr. cad. 1973, nr. top 10503/3/1/2/9.
33. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov a terenului inscris in C.F. nr. 145886 Brasov, nr. cad. 145886.
34. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Nicolae Balcescu nr. 5, ap. 1/B, detinut de Marinescu Costelia Antoanella.
35. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, Piata Sfatului nr. 21, ap. 1, detinut de OIL TRADE MASTERS SRL.
36. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Poarta Schei nr. 35, inscris in CF 38437/N, detinut de S.C. DICON COMPANY SRL.
37. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov str. Poarta Schei nr. 35, ap.10, inscris in CF 38511, detinut de S.C. DICON COMPANY SRL.
38. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, Piata Sfatului nr. 6, ap. 1C, ap. 3A1, ap. 5, ap.9A, ap. 9B, detinute de Boriga Cortelazzo Dorina.
39. Proiect de hotarare privind aprobarea repartizarii catre Teatrul pentru copii Arlechino Brasov, a apartamentului nr. 13, situat in Brasov, str. Molidului, nr. 43 A, bloc B.
40. Proiect de hotarare privind completarea H.C.L. nr. 233/2016 privind aprobarea retelei unitatilor de invatamant preuniversitar din Municipiul Brasov pentru anul scolar 2016- 2017.
41. Proiect de hotarare privind dezmembrarea imobilului situat in Brasov, str. Horia nr. 30.
42. Proiect de hotarare privind vanzare directa teren aferent constructiei Calea Bucuresti nr. 53 catre Sinka Iolanda si altii.
43. Proiect de hotarare privind vanzare directa teren aferent constructiei str. Karl Lehmann nr. 28, catre Tasca Monica.
44. Proiect de hotarare privind vanzare prin licitatie publica a imobilului teren situat in Brasov, str. Matei Basarab nr. 74.
45. Proiect de hotarare privind vanzare teren aferent constructiei, situat in Brasov, str. L.C. Babes nr. 1, catre Mobila Sercons.
46. Proiect de hotarare privind vanzare teren aferent constructiei, situat in Brasov, bd. Grivitei nr. 48, catre Mobila Sercons.
47. Proiect de hotarare privind constituirea unui drept de servitute in favoarea Societatii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania S.A.
48. Proiect de hotarare privind revocarea notarii asupra imobilului situat in Brasov, str. Crinului nr. 57A.
49. Proiect de hotarare privind inscrierea in proprietatea publica a Municipiului Brasov a imobilului situat in str. Timis - Triaj nr. 20M.

Data actualizarii 23-05-2017


 consiliul local
Sedinta ordinara 31-05-2017
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari ContactHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy