• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Noile atracţii de la Grădina Zoologică: rechini, piranha, murene şi caimani


  05.07.2017

  Miercuri, 05.07.2017, viceprimarul Laszlo Barabas a participat la deschiderea noilor spatii de la Gradina Zoologica, unde brasovenii si turistii vor putea vedea rechini, piranha, pesti de recif, caracatite, ciclide africane de Malawi si, nu in ultimul rand, caimani. Inca de la demararea lucrarilor de modernizare a gradinii zoologice, obiectivul Municipalitatii a fost acela de a o transforma intr-un spatiu de petrecere a timpului liber si de educare a copiilor. Incepand de astazi, vizitatorii vor putea descoperi viara marina din zonele de recif, pestii din lacurile africane sau cum traiesc caimani. Sper ca urmatoarea invitatie pe care o vom face mass-mediei pentru a prezenta o investitie majora sa fie la deschiderea planetariului, un obiectiv foarte important pentru a dezvolta si mai mult oferta educationala a gradinii, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap
HARTI Harta generala adrese Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
Consiliul Local

În conformitate cu prevederile art. 39, alin.1, 3, 5, 6 din Legea Administratiei Publice Locale nr. 215/2001, aducem la cunostinta locuitorilor municipiului Brasov, ca:

Sedinta ordinara
Consiliului Local al Municipiului Brasov
va avea loc în ziua de 28-07-2017, orele 13:00, în sala de sedinte a Consiliului
cu urmatorul

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului municipiului Brasov - iulie 2017.
2. Proiect de hotarare privind continuarea platii din bugetul local a Municipiului Brasov a contravalorii chiriei pentru profesorul de limba spaniola in cadrul Colegiului National Unirea pentru anul scolar 2017 - 2018.
3. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Brasov si din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Brasov, incepand cu data de 1 iulie 2017.
4. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 285/2016, privind infiintarea Comisiei locale de ordine publica a Municipiului Brasov.
5. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 93/2013, republicata, privind aprobarea organigramei si statului de functii.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea Organigramei si Statului de functii ale Directiei de Servicii Sociale Brasov.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea cofinantarii proiectului "Reabilitare imobil Centru de zi pentru persoane varstnice situat in Brasov, B-dul Valea Cetatii nr.13".
8. Proiect de hotarare privind aprobarea constituirii Structurilor Comunitare Consultative la nivelul municipiului Brasov.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea criteriilor de repartizare a locuintelor sociale si actelor justificative necesare intocmirii dosarului solicitantului pentru anul 2017.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de acordare a prestatiilor financiare exceptionale privind protectia si promovarea drepturilor copilului.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea Raportului de activitate al asistentilor personali angajati ai Directiei de Servicii Sociale Brasov, pe semestrul I 2017.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea Raportului de activitate al Centrului Multifunctional de Servicii Sociale Brasov pe semestrul I/2017.
13. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 3/2017, privind aprobarea pretului local ce va fi facturat populatiei incepand cu 01 ianuarie 2017, pentru energia termica livrata de S.P.L.T. Brasov.
14. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 438/2016, privind aprobarea Regulamentului Festivalului de Dramaturgie Contemporana, festival organizat de catre Teatrul "Sica Alexandrescu" Brasov.
15. Proiect de hotarare privind propunerea de candidati in vederea numirii membrilor in Consiliul de Administratie al Societatii Comerciale "RATBV" S.A.
16. Proiect de hotarare privind acordarea titlului de cetatean de onoare domnului doctor Bogdan Moldovan.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea participarii la actiunile ce vor marca 25 de ani de relatii de colaborare intre Municipiul Brasov si orasul Musashino - Japonia.
18. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii din domeniul public al Statului Roman si administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. in proprietatea Municipiului Brasov si Administrarea Consiliului Local al Municipiului Brasov a sectorului de drum "Varianta ocolitoare Brasov" km 2+600 - intersectia cu DJ 103A km 2+225 cu o lungime de 1,6 km si DJ 103A km 2+225 - intersectia DN 11 km 3+867, cu o lungime de 3,8 km.
19. Proiect hotarare privind aprobarea preluarii de catre Municipiul Brasov a dreptului de administrare de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a sectorului de drum DN 1 de la km 160+798 la km 159+600, cu o lungime de 1,198 km.
20. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii de catre Municipiul Brasov a dreptului de administrare de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., a sectorului de drum DN 11 de la km 4+900 la km 3+867, cu o lungime de 1,033 km.
21. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii de catre Municipiul Brasov a dreptului de administrare de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA., a sectorului de drum DN 13 de la km 6+100 la km 4+782, cu o lungime de 1,318 km.
22. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii de catre Municipiul Brasov a dreptului de administrare de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., a sectorului de drum DN 73 de la km 130+900 la km 128+100, cu o lungime de 2,800 km.
23. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 603 din 22.12.2016, pentru aprobarea Contractului de delegarea a gestiunii serviciului de transport public local, prin concesiune, in Municipiul Brasov, ce se va incheia intre Municipiul Brasov si Societatea "RATBV "S.A.
24. Proiect de hotarare privind aprobarea Actului aditional nr. 1 la Contractul de Servicii Publice incheiat intre Municipiul Brasov si Societatea "RATBV" S.A. nr. 190/102321 din 29.12.2016, aprobat prin H.C.L. nr. 603 din 22.12.2016.
25. Proiect de hotarare privind acordarea tarifului redus pe mijloacele de transport public local de calatori apartinand societatii "RATBV" S.A. pentru studenti.
26. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 607 din 22.12.2016, prin care s-a aprobat acordarea unor facilitati pe mijloacele de transport public local de persoane apartinand "RATBV" S.A. pentru persoanele varstnice si pensionarii, cu domiciliul stabil in municipiul Brasov.
27. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului privind reglementarea activitatilor de identificare, ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculelor fara stapan sau abonamente pe domeniul public sau privat al Municipiului Brasov, conform Legii nr. 421/2002.
28. Proiect de hotarare privind abrogarea H.C.L. nr. 80/2017 privind aprobarea actualizarii tarifelor pentru activitatile desfasurate de prestatorii serviciilor publice delegate pe raza municipiului Brasov.
29. Proiect de hotarare privind aprobarea unui Acord de Cooperare intre Municipiul Brasov si Asociatia "Agentia pentru Managementul Energiei si Protectia Mediului Brasov".
30. Proiect de hotarare privind aprobarea demararii procedurii de actualizare P.U.G. Brasov - in conformitate cu prevederile legale aflate in vigoare.
31. Proiect de hotarare privind asocierea Municipiului Brasov cu Asociatia Impreuna pentru dezvoltarea comunitatii pentru activitati de monitorizare, reabilitare, conservare si promovare a patrimoniului construit al Municipiului Brasov.
32. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 2909/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Scheianu Maria.
33. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 1537/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Serban Gheorghe.
34. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 1409/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Popescu Mihai.
35. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 621/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Breunig Paulina si Breunig Heinrich.
36. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 1523/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Rusu Mihaela, Dutu Tudor Alexandru si Dutu Carmen-Anca, Arcanu Dorin si Arcanu Violeta-Iuliana, Costin Gigi si Costin Anisoara.
37. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 1559/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Bucurescu Emil si Bucurescu Teodora-Isabela.
38. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 3513/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenurilor donate de S.C. Avantgarden Immo-Invest S.R.L.
39. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 1115/2016 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Rus Gheorghe si Rus Floare.
40. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 1418/2012 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Muraru Mircea si Muraru Anca Iudith.
41. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenurilor inscrise in C.F. nr. 148178 Brasov, nr. cad. 148178; C.F. nr. 148180 Brasov, nr. cad. 148180.
42. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 147981 Brasov, nr. cad. 147981.
43. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenurilor inscrise in C.F. nr. 110865 Brasov, nr. cad. 6658; C.F. nr. 110874 Brasov, nr. cad. 6659; C.F. nr. 110862 Brasov, nr. cad. 6660; C.F. nr. 110860 Brasov, nr. cad. 110860.
44. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 132518 Brasov, nr. cad. 132518.
45. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 125340 Brasov, nr. cad. 125340.
46. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 145913 Brasov, nr. cad. 145913.
47. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 146948 Brasov, nr. cad. 146948.
48. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 130880 Brasov, nr. cad. 130880.
49. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Castelului nr. 72, ap. 6, detinut de Copacea Gheorghe.
50. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Castelului nr. 34, ap. 3, detinut de Raduica Constantin si Raduica Mariana.
51. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. De Mijloc nr. 28, ap. 3, detinut de Pohrib Vasile.
52. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Apollonia Hirscher nr. 1, ap. 10, detinut de Argaseala Margareta.
53. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Nicolae Balcescu nr. 15, ap. 3, detinut de Campian Ciprian Daniel.
54. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Nicolae Balcescu nr. 15, ap. 6, detinut de Campian Ciprian Daniel.
55. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Nicolae Balcescu nr. 23, ap. 10, detinut de Savastin Sorin.
56. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, Piata Sfatului nr. 25, ap. 2, detinut de S.C. ARLIS S.R.L.
57. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Republicii nr. 48, ap. 4, ap. 6, ap. 8, ap. 12, detinut de Bucur Maria.
58. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Lunga nr. 58, ap. 2, detinut de Peter Costel si Peter Katalin.
59. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Diaconu Coresi nr. 2, ap. 8, detinut de Ion Petrache si Ion Iana.
60. Proiect de hotarare privind acordul Consiliului Local al Municipiului Brasov in vederea intocmirii documentatiei de urbanism "P.U.D. - Construire imobile locuinte colective si creare drum de acces, in Brasov, str. Horia nr. 53", initiat de Harceaga Traian si Harceaga Georgeta.
61. Proiect de hotarare privind darea in folosinta pe o perioada determinata de 1 an, catre Asociatia Club Sportiv "SEPSI OSK", a terenului situat in Brasov, str. Stadionului nr. 1, in vederea desfasurarii de activitati sportive.
62. Proiect de hotarare privind concesionarea terenului situat in Brasov, str. Carpatilor nr. 8, catre Scarneciu Vlad Daniel, in vederea realizarii unui acces din exterior.
63. Proiect de hotarare privind prelungirea contractului de inchiriere a spatiului situat in Brasov, str. Lunga nr. 63, unde isi desfasoara activitatea Gradinita cu Program Normal nr. 37.
64. Proiect de hotarare privind completarea H.C.L. nr. 251/2017, pentru vanzarea directa a terenului aferent constructiei situat in Brasov, str. L.C. Babes nr. 1, catre Mobila Sercom SCM Brasov.
65. Proiect de hotarare privind completarea H.C.L. nr. 251/2017 pentru vanzarea directa a terenului aferent constructiei situat in Brasov, B-dul Grivitei nr. 48, catre Mobila Sercom SCM Brasov.
66. Proiect de hotarare privind vanzarea directa a terenului aferent constructiei situat in Brasov, str. Emil Racovita nr. 22, catre Flavus Investitii S.R.L.
67. Proiect de hotarare privind dezlipire imobil situat in Brasov, str. Avram Iancu nr. 79.
68. Proiect de hotarare privind alipire imobile situate in Brasov, str. Jupiter f.n.
69. Proiect de hotarare privind aprobare schimb imobile intre Municipiul Brasov si Busso Fraise si altii.
70. Proiect de hotarare privind aprobarea constituirii unui drept de uz asupra imobilului situat in Valea Timisului f.n.
71. Proiect de hotarare privind revocare drept de administrare asupra unui imobil situat in Brasov, str. 13 Decembrie f.n.
72. Proiect de hotarare privind revocare drept de administrare asupra unor imobile situate in Municipiul Codlea.

Data actualizarii 21-07-2017


 consiliul local
Sedinta ordinara 28-07-2017
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari ContactHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy