• 2 NOU! PROGRAMARE ONLINE - DEPUNERE CERERE ELIBERARE ACT IDENTITATE
 • 4
 • 4

  Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Brasov pe anul 2018


  16.01.2018

  Este un buget care răspunde necesităților municipiului Brașov pentru 2018, care pleacă de la asigurarea sumelor pentru domeniile de activitate care trebuie finanțate de la bugetul local, care asigură finanțare pentru investiții noi sau în derulare, dar și pentru susţinerea educației, pentru finanţarea programelor sociale, culturale şi sportive. Am încercat să asigurăm ceea ce este necesar pentru municipiul Brașov în 2018 din toate punctele de vedere" - George Scripcaru, primarul municipiului Braşov

  Nota: Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Braşov pe anul 2018 poate fi consultat pe pagina Primariei Municipiului Brasov - sectiunea Informatii Financiare
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact / 0268405000 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov HCL nr. 486 facilitati prescolari HCL nr. 604 tarif redus pentru elevi HCL nr. 605 tarif redus pentru elevii din invatamantul preuniversitar HCL nr. 606 pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 607 facilitati pentru persoane varstnice si pensionari HCL nr. 608 gratuitati pentru revolutionari HCL nr. 609 veteranii de razboi si vaduve HCL nr. 610 tarif redus pentru donatorii de sange HCL nr. 611 gratuitate pentru persoane cu handicap HCL nr. 333 tarif redus pentru studenti
HARTI Harta generala adrese Harta urbanism Harta spatiilor verzi Harta parcarilor Harta generala Harta turism

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Afiş furturi din locuinţă Inselaciuni online Inselaciuni varstnici Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati Recomandari clienti taxi

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie fotoGalerie foto
Consiliul Local

În conformitate cu prevederile art. 39, alin.1, 3, 5, 6 din Legea Administratiei Publice Locale nr. 215/2001, aducem la cunostinta locuitorilor municipiului Brasov, ca:

Sedinta ordinara
Consiliului Local al Municipiului Brasov
va avea loc în ziua de 26-01-2018, orele 12:00, în sala de sedinte a Consiliului
cu urmatorul

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 386/2004, republicata, privind infiintarea comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice la nivelul Consiliului Local Brasov.
2. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 146/2002, republicata, prin care s-a aprobat Regulamentul de organizare si functionare al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului Municipiului Brasov - decembrie 2017.
4. Proiect de hotarare privind incheierea executiei bugetului local al Municipiului Brasov pe anul 2017 si utilizarea excedentului bugetar in anul 2018.
5. Proiect de hotarare privind utilizarea excedentului aferent institutiilor publice finantate in anul 2018 din bugetul Municipiului Brasov.
6. Proiect de hotarare privind acordarea de burse elevilor din invatamantul preuniversitar de stat din Municipiul Brasov, pentru anul scolar 2017 - 2018, Semestrul II.
7. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si/sau personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", din aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
8. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si/sau personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", incepand cu data de 01.01.2018 din cadrul Politiei Locale Brasov, institutie publica in subordinea Consiliului Local Brasov.
9. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si/sau personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", incepand cu data de 01.01.2018 din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Brasov, serviciu public in subordinea Consiliului Local Brasov.
10. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si/sau personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", din cadrul Serviciului Public Administrare Crese Brasov, serviciu public in subordinea Consiliului Local Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
11. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", din cadrul Serviciului pentru Gestionarea Cainilor fara Stapan Brasov, serviciu public in subordinea Consiliului Local Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
12. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", din cadrul Serviciului Public Local de Termoficare Brasov, serviciu public in subordinea Consiliului Local Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
13. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", din cadrul Serviciului Public Administrare Piete Brasov, serviciu public in subordinea Consiliului Local Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
14. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", din cadrul Serviciului Public Salvamont Brasov, serviciu public in subordinea Consiliului Local Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
15. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", din cadrul Gradinii Zoologice Brasov, serviciu public in subordinea Consiliului Local Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
16. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", incepand cu data de 01.01.2018, din cadrul Directiei Fiscale Brasov, institutie publica in subordinea Consiliului Local Brasov.
17. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", apartinand Directiei de Sport si Tineret Brasov, institutie aflata in subordinea Consiliului Local al Municipiului Brasov, incepand cu data de 01.01.2018.
18. Proiect de hotarare privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si/sau personalul contractual din cadrul familiei ocupationale "Administratie", incepand cu data de 01.01.2018, din cadrul Directiei de Servicii Sociale Brasov, institutie publica in subordinea Consiliului Local Brasov.
19. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 108/2013, republicata, prin care s-a aprobat Organigrama si Statul de functii ale Serviciului pentru Gestionarea Cainilor fara Stapan Brasov.
20. Proiect de hotarare privind aprobarea strategiei locale de incalzire pentru Municipiul Brasov.
21. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 324 din 28 iulie 2017, privind aprobarea preturilor locale ce va fi facturat populatiei si consumatorilor noncasnici incepand cu 01 iulie 2017, pentru energia termica livrata de Serviciul Public Local de Termoficare Brasov.
22. Proiect de hotarare privind dezafectarea de retele termice nefunctionale din Municipiul Brasov, de catre Serviciul Public Local de Termoficare.
23. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Serviciului Public de Administrare Piete.
24. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea H.C.L. nr. 735/2010, privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a actelor de comert in locurile publice amenajate din Municipiul Brasov.
25. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti realizarii obiectivului de investitii "Amenajare tarc pinguini Gradina Zoologica Brasov".
26. Proiect de hotarare privind aprobarea Raportului de activitate al Directiei de Servicii Sociale Brasov, pe anul 2017.
27. Proiect de hotarare privind aprobarea Raportului de activitate al Centrului Multifunctional de Servicii Sociale Brasov, pe semestrul al II - lea 2017.
28. Proiect de hotarare privind aprobarea Raportului de activitate al asistentilor personali angajati ai Directiei de Servicii Sociale Brasov, pe semestrul al II - lea 2017.
29. Proiect de hotarare privind aprobarea Raportului privind acordarea serviciilor de asistenta sociala si utilizarea subventiilor acordate de la bugetul local, de catre asociatii si fundatii, in anul 2017.
30. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 648/2017, privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in cadrul Caminului pentru Persoane Varstnice, pentru anul 2018.
31. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 649/2017, privind aprobarea costului mediu lunar de intretinere pentru persoanele varstnice ingrijite in Caminul pentru Persoane Varstnice, pentru anul 2018.
32. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 650/2017, privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in cadrul Centrului de tip Respiro pentru Persoane Varstnice, pentru anul 2018.
33. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 651/2017, privind stabilirea contributiei datorate de beneficiarii serviciilor acordate in cadrul ,,Centrului de tip Respiro pentru Persoane Varstnice", pentru anul 2018.
34. Proiect de hotarare privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in cadrul Centrului de Zi de Asistenta si Recuperare pentru Persoane Varstnice, pentru anul 2018.
35. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei datorate de benficiarii serviciilor sociale acordate in cadrul Centrului de Zi de Asistenta si Recuperare pentru Persoane Varstnice.
36. Proiect de hotarare privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in cadrul Centrului de Zi de socializare si petrecere a timpului liber (tip Club) ,,Noua", pentru anul 2018.
37. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 653/2017, privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in cadrul Unitatii de Ingrijire la Domiciliu, pentru anul 2018.
38. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei datorate de benficiarii serviciilor acordate in cadrul Unitatii de Ingrijire la Domiciliu, pentru anul 2018.
39. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 654/2017, privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in cadrul Centrului de Zi pentru copiii aflati in situatii de risc Astra, pentru anul 2018.
40. Proiect de hotarare privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in Centrul Rezidential pentru Persoane fara Adapost, pentru anul 2018.
41. Proiect de hotarare privind stabilirea contributiei datorate de beneficiarii serviciilor acordate in cadrul Centrului Rezidential pentru Persoane fara Adapost, pentru anul 2018.
42. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 655/2017, privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in Adapostul de Noapte, pentru anul 2018.
43. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Centrului Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu "Sfantul Nicolae".
44. Proiect de hotarare privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in Centrul Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu "Sfantul Nicolae".
45. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiilor datorate de beneficiarii serviciilor sociale acordate in cadrul Centrului Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu "Sfantul Nicolae".
46. Proiect de hotarare privind aprobarea alocatiei zilnice de hrana pentru consumurile colective din cadrul Centrului Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu "Sfantul Nicolae".
47. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Centrului de tip Respiro pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati.
48. Proiect de hotarare privind aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale furnizate in Centrul de tip Respiro pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati, pentru anul 2018.
49. Proiect de hotarare privind aprobarea contributiei datorate de beneficiarii serviciilor acordate in cadrul Centrului de tip Respiro pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati, pentru anul 2018.
50. Proiect de hotarare privind aprobarea alocatiei zilnice de hrana pentru consumurile colective din cadrul Centrului de tip Respiro pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati.
51. Proiect de hotarare privind aprobare inchiriere locuri parcare pentru hotel amplasat pe str. Lunii nr. 6, catre S.C. Art Aparthotel Lunii S.R.L.
52. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenti realizarii obiectivului de investitii: "Eficientizare energetica a cladirilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, strada Mihai Viteazul nr. 11."
53. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei "P.U.Z. - Zona prestari servicii si mica industrie - Construire hala de productie si depozitare, Brasov, str. Timisul Sec f.n. - zona CET", beneficiar S.C. HB Leasing S.R.L.
54. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei "Modificare partiala trama stradala P.U.Z. - Centrul Civic Brasov".
55. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei "P.U.D. - Construire locuinte colective, str. Stejerisului nr. 30 J Brasov".
56. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei "P.U.D. - Construire ansamblu rezidential Trepte Living, str. Dihamului - str. Plugarilor, Brasov", avand ca initiator/beneficiar pe S.C. Trepte S.R.L.
57. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii termenului de valabilitate a documentatiei "P.U.Z. Modificator - str. Nucului - str. Lacurilor - Calea Bucuresti, Brasov", aprobat prin H.C.L. nr. 24/2013.
58. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 115448 Brasov, nr. cad. 115448.
59. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 128073 Brasov, nr. cad. 1973, nr. top. 10503/3/1/2/9.
60. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 151264 Brasov, nr. cad. 151264.
61. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 149937 Brasov, nr. cad. 149937.
62. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 145341 Brasov, nr. cad. 145341.
63. Proiect de hotarare privind trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului inscris in C.F. nr. 133691 (C.F. vechi: 38157), a localitatii Brasov, nr. cad. 2943/2/4/14, nr. top. 10897/16/2/2/2/4/14 si a terenului inscris in C.F. nr. 133713 (C.F. vechi: 38157), a localitatii Brasov, nr. cad. 2943/2/5, nr. top. 10897/16/2/2/2/5.
64. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 41/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Rad Florin.
65. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 43/2017 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Rad Florin.
66. Proiect de hotarare privind acceptarea ofertei de donatie autentificata sub nr. 1068/2012 si trecerea in domeniul public al Municipiului Brasov, a terenului donat de Mihai Fira-Alina si Mihai Florin.
67. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Cerbului nr. 22, ap. 6, detinut de Panturu Antonela Elena.
68. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Republicii nr. 35, ap. 7, detinut de Radu Razvan.
69. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Brasov, str. Nicolae Balcescu nr. 15, ap. 6, detinut de Vasiliu Denisa.
70. Proiect de hotarare privind aprobarea repartizarii catre Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Brasov, a apartamentului nr. 1, situat in Brasov, str. Molidului nr. 43 A, bl. A.
71. Proiect de hotarare privind acordul refacerii imprejmuirii cu un gard a imobilului situat in Brasov, str. De Mijloc nr. 79, solicitat de Nedelcu Mircea.
72. Proiect de hotarare privind preluarea in domeniul public al Municipiului Brasov, a inventarului bunurilor de natura domeniului public realizate de utilizatori persoane fizice si juridice, exploatate si administrate de catre Compania APA Brasov S.A
73. Proiect de hotarare privind clarificarea situatiei juridice a imobilului situat in Brasov, str. Iuliu Maniu nr. 52.
74. Proiect de hotarare privind dezmembrarea imobilului teren, situat in Brasov, Calea Feldioarei f.n.
75. Proiect de hotarare privind dezmembrarea imobilului teren, situat in Brasov, str. Memorandului nr. 13.
76. Proiect de hotarare privind modificarea H.C.L. nr. 570/2017, privind vanzarea directa a terenului aferent garajului situat in Brasov, str. Lunga nr. 75, catre Rusu Mircea Eugen.
77. Proiect de hotarare privind revocarea dreptului de administrare asupra unor imobile situate pe raza UAT Codlea.
78. Proiect de hotarare privind inscrierea in domeniul public al Municipiului Brasov, a imobilului situat in Brasov, str. Vulturului f.n.
79. Proiect de hotarare pentru respingerea plangerii prealabile formulata de Federatia Asociatiilor de Proprietari Brasov impotriva H.C.L. nr. 564 din 27.10.2017.

Data actualizarii 19-01-2018


 consiliul local
Sedinta ordinara 26-01-2018
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Arhiva video sedinteHarta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy