• 2 S-a finalizat implementarea proiectului "Dispecerat tehnic integrat la nivelul Municipiului Brasov - Servicii electronice geospatiale", cel mai modern instrument pentru solutionarea problemelor comunitatii! Serviciul este accesibil telefonic la 0268 984 sau 0268 405000 / tasta 9, prin intermediul portalului web Servicii pentru cetateni, sectiunea Interactioneaza online, meniul Harta incidente si prin e-mail la adresa dispecerat@brasovcity.ro.
  Va invitam sa utilizati cu incredere serviciile oferite de Primaria Municipiului Brasov!
 • 4
 • 4

  Şcoala 12 îşi redeschide azi porţile


  10.11.2015

  Marţi, 10.11.2015, primarul municipiului Braşov George Scripcaru şi viceprimarul Ciprian Bucur au participat la redeschiderea Şcolii gimnaziale nr. 12, corpul de pe strada De Mijloc, care în ultimul an de zile a trecut printr-un proces de modernizare.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact Dispecerat 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Prezentare R.A.T. Brasov Harta R.A.T . Brasov HCL transport gratuit elevi HCL facilitati transport persoane varstnice si pensionari Protocol de colaborare
HARTI Harta interactiva GIS Harta turistica

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta Nu va lasati inselati

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
10.11.2015
Şcoala 12 îşi redeschide azi porţile

Marţi, 10.11.2015, primarul municipiului Braşov George Scripcaru şi viceprimarul Ciprian Bucur au participat la redeschiderea Şcolii gimnaziale nr. 12, corpul de pe strada De Mijloc, care în ultimul an de zile a trecut printr-un proces de modernizare.


28.09.2015
Contorizarea individuală la apă este posibilă din a doua jumătate a lui octombrie

Primarul George Scripcaru s-a întâlnit recent cu managerii Companiei Apa SA, pentru a discuta modalităţile de punere în aplicare a Legii nr. 224 din 15 iulie 2015 (intrată în vigoare în 2 august), lege care permite contorizarea individuală a consumatorilor serviciilor de apă şi canalizare, cu condiţia ca aceştia să solicite în scris acest lucru şi să suporte costul lucrărilor (la fel ca în cazul gazului, de exemplu).


14.09.2015
Primarul Braşovului le-a adus primul ghiozdan celor mai mici elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 6

Primarul George Scripcaru a participat astăzi la ceremonia de deschidere a noului an şcolar din Braşov la Şcoala Gimnazială nr. 6, Iacob Mureşianu, ocazie cu care le-a dat şi primul ghiozdan copiilor din clasa pregătitoare şi clasa întâi.


08.09.2015
Până la sfârşitul anului, cartierul Noua va fi legat de şoseaua ocolitoare

Marţi, 08.09.2015, primarul George Scripcaru a verificat stadiul lucrărilor la artera de circulaţie care va face legătura dintre cartierul Noua, intersecţia cu str. Prunului, şi tronsonul 1 al ocolitoarei municipiului Braşov. Această şosea este amenajată, parţial, pe fostul traseu al căii ferate uzinale de la Roman S.A., trece pe sub Calea Bucureşti şi calea ferată, apoi se conectează la şoseaua ocolitoare.


11.08.2015
Peter Maffay cetăţean de onoare al Braşovului

Luni, 10.08.2015, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, i-a înmânat, într-un cadru oficial, diploma şi placheta de cetăţean de onoare lui Peter Maffay. Deşi cetăţean de onoare din anul 2013 (prin H.C.L. nr. 429/28.09.2013), celebrul muzician german de origine română a reuşit abia astăzi să fie prezent într-un cadru oficial pentru a i se înmâna acest titlu.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima

 consiliul local
Sedinta 27-11-2015
Componenta Atributii Regulament Comisii Rapoarte activitate Procese Verbale Hotarari Contact
Harta generala Brasov

Romania

PARTENERIATE

energy