• 2 S-a finalizat implementarea proiectului "Dispecerat tehnic integrat la nivelul Municipiului Brasov - Servicii electronice geospatiale", cel mai modern instrument pentru solutionarea problemelor comunitatii! Serviciul este accesibil telefonic la 0268 984 sau 0268 405000 / tasta 9, prin intermediul portalului web Servicii pentru cetateni, sectiunea Interactioneaza online, meniul Harta incidente si prin e-mail la adresa dispecerat@brasovcity.ro.
  Va invitam sa utilizati cu incredere serviciile oferite de Primaria Municipiului Brasov!
 • 4
 • 4

  Au început reparaţiile capitale la Şcoala Gimnazială nr. 12


  25.11.2014

  Marţi, 25.11.2014, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a dat ordinul pentru începerea lucrărilor de reparaţii capitale ale Şcolii Gimnaziale nr. 12, corpul situat pe str. De Mijloc.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact Dispecerat 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Trasee Autobuze Trasee Troleibuze Trasee Microbuze Schema retelei Harta retelei Prezentare RAT Brasov HCL transport gratuit elevi Protocol de colaborare
HARTI Harta interactiva GIS Harta turistica

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Prevenirea violentei in familie Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta Recomandari furturi din buzunare Prevenirea furturilor din case de vacanta

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto






Galerie foto




25.11.2014
Braşovul se pregăteşte să redevină Oraşul din poveste

În această dimineaţa Regia Pădurilor Kronstadt a adus bradul de Crăciun în Piaţa Sfatului. El are o înălţime de 25 m deasupra solului (la care se adaugă trei metri în suportul amenajat sub nivelul Pieţei Sfatului), vârsta de 140 de ani şi provine din zona Timişul de Sus, de pe un teren proprietatea Municipiului Braşov.


25.11.2014
Au început reparaţiile capitale la Şcoala Gimnazială nr. 12

Marţi, 25.11.2014, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a dat ordinul pentru începerea lucrărilor de reparaţii capitale ale Şcolii Gimnaziale nr. 12, corpul situat pe str. De Mijloc.


14.11.2014
Încă două terminale RAT au fost date în folosinţă

Vineri, 14.11.2014, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a inaugurat încă două terminale RAT, pe strada Poienelor şi pe strada Brazilor, după ce, săptămâna trecută au fost inaugurate cele de pe str. Hărmanului şi str. 13 Decembrie, în cadrul Proiectului „Amenajarea de staţii capăt de linie pentru mijloacele de transport în comun”.


11.11.2014
S-a deschis Centrul RESPIRO

Marţi, 04.11.2014 a fost inaugurat Centrul de îngrijire temporară de tip RESPIRO, care va funcţiona în clădirea Căminului pentru personae vârstnice din cartierul Noua, Str. Gladiolelor nr. 4.


07.11.2014
Încep lucrările de reamenajare a atelierelor de la Şcoala Profesională Germană Kronstadt

Vineri, 07.11.2014, primarul municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a anunţat începerea, din data de 10 noiembrie, a lucrărilor de reabilitare a atelierelor şcoală de la Şcoala Profesională Germană Kronstadt.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima