• 2 S-a finalizat implementarea proiectului "Dispecerat tehnic integrat la nivelul Municipiului Brasov - Servicii electronice geospatiale", cel mai modern instrument pentru solutionarea problemelor comunitatii! Serviciul este accesibil telefonic la 0268 984 sau 0268 405000 / tasta 9, prin intermediul portalului web Servicii pentru cetateni, sectiunea Interactioneaza online, meniul Harta incidente si prin e-mail la adresa dispecerat@brasovcity.ro.
  Va invitam sa utilizati cu incredere serviciile oferite de Primaria Municipiului Brasov!
 • 4
 • 4

  Iluminatul din Piaţa Sfatului se întoarce la atmosfera anilor 1900


  23.07.2014

  Primarul George Scripcaru a prezentat miercuri, 23 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă, noul sistem de iluminat public din Piaţa Sfatului. Lucrările de montare a celor nouă stâlpi şi a corpurilor de iluminat aferente au început luni seara şi au fost finalizate în două zile.
 • 5

  Capitala verde a Romaniei 2011

 • 6

  Brasov, orasul de vis!

 • 7

  In inima tarii, in mijlocul naturii

 • 8

  La ski in Poiana Brasov

 • 8

  Un Brasov plin de culoare si prospetime

 • 8

  Orasul in care iti place sa traiesti!

Acasa Municipiul Brasov Primaria Brasov Servicii pentru cetateni E-Functionar Plata online Solicitari frecvente Util Contact Dispecerat 0268984 Join Our Facebook Fan Page
Informatii


INFORMATII DESPRE BRASOV
Scurt istoric Evenimente eTurist Sala Patria

TRANSPORT PUBLIC Trasee Autobuze Trasee Troleibuze Trasee Microbuze Schema retelei Harta retelei Prezentare RAT Brasov HCL transport gratuit elevi Protocol de colaborare
HARTI Harta interactiva GIS Harta turistica

SIGURANŢA CETĂŢEANULUI Prevenirea furturilor din locuinte in perioada sezonului estival Prudenta este cea mai buna paza Siguranta comuna asigura linistea interioara Si copiii trebuie instruiti Prevenirea talhariilor Prevenirea furturilor de auto Prevenire furturi din case de vacanta Prevenirea furturilor din locuintele aflate la parter Prevenire furturi din case aflate in construcie Recomandari prevenire furturi din locuinta

Informatii
Informatii
Informatii
PRIMARUL MUNICIPIULUI GEORGE SCRIPCARU
   Biografie Atributii Raport de activitate Contact Echipa Galerie foto


Galerie foto
23.07.2014
Iluminatul din Piaţa Sfatului se întoarce la atmosfera anilor 1900

Primarul George Scripcaru a prezentat miercuri, 23 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă, noul sistem de iluminat public din Piaţa Sfatului. Lucrările de montare a celor nouă stâlpi şi a corpurilor de iluminat aferente au început luni seara şi au fost finalizate în două zile.


11.07.2014
Primarul George Scripcaru a primit vizita noului ambasador francez

Primarul George Scripcaru a primit joi, 10.07, vizita noului ambasador extraordinar şi plenipotenţial al Franţei în România, Excelenţa Sa Francois Saint-Paul, în cursul primei vizite pe care domnia sa o efectuează la Braşov, de la numirea în funcţie, în urmă cu două luni.


02.07.2014
Nemţii din Bavaria, interesaţi de afaceri şi colaborări culturale la Braşov

Primarul George Scripcaru a primit marţi, vizita unei delegaţii de oameni de afaceri din Landul Bavaria (Germania), care s-a afla în această săptămână la Braşov, pentru a discuta despre oportunităţi de afaceri sau colaborări culturale sau educaţionale între cele două părţi.


23.06.2014
Municipalitatea a premiat cei mai buni elevi

Elevii braşoveni din clasele a VIII-a şi a XII-a cu rezultate deosebite au fost premiaţi ieri, în Aula Universităţii Transilvania, de primarul George Scripcaru, în cadrul unei gale festive organizată pentru prima dată la Braşov şi pe care atât reprezentanţii autorităţilor locale, cât şi elevii şi reprezentanţii instituţiilor de învăţământ o doresc şi în anii ce vor urma.


17.06.2014
Au fost finalizate lucrările la sala mare a Teatrului Dramatic

Primarul George Scripcaru a prezentat marţi, 17 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă, noua sală mare a Teatrului Dramatic. Lucrările de reabilitare a sălii au început în anul 2013, cu repararea tavanului, scenei şi montarea unui nou sistem acustic, şi au continuat anul acesta, când au fost instalate scaunele, cortina şi mocheta.


prima  1 2 3 4 5 6 7  ...  ultima