Curățenia de iarnă continuă în cartierul Tractorul


Campania de salubrizare lansată săptămâna trecută de Primăria Brașov s-a concentrat astăzi pe cartierul Tractorul, după ce primele zone vizate au fost centrul istoric și Aleea După Ziduri.
,,Deși suntem într-o lună de iarnă, orașul se confruntă cu situații în care trebuie să intervenim pentru salubrizarea domeniului public, mai ales în zone în care s-au adunat mult praf și frunze pe străzi și trotuare. Am solicitat operatorului de salubrizare să continue activitatea în cartierul Tractorul, pentru că aici avem mari probleme cu noroiul produs de traficul generat de șantierele din zonă. De astăzi am început, pe lângă măturare, și o acțiune de curățare a rigolelor și de spălare a elementelor de separare a sensurilor de circulație. Brașovul, indiferent de zonă, trebuie sa fie un oraș curat, iar atât timp cât vremea ne va permite vom continua această activitate”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.
Campania de salubrizare a domeniului public din municipiul Brașov se desfășoară atât mecanizat, cât și cu măturătorii stradali. De weekend-ul trecut, operatorul de salubrizare, Comprest, a derulat activități de curățare mecanizată a străzilor principale și a suplimentat echipele de muncitori care mătură manual zonele pietonale și străzile unde utilajele nu au acces.