• VOCEA CARTIERULUI
  • VOCEA CARTIERULUI
  • VOCEA CARTIERULUI
  • VOCEA CARTIERULUI

Iubim BRASOVUL!

Vocea cartierului

Întâlnirile din cartiere "Față în față cu primarul" devin "Vocea Cartierului". Ne dorim menținerea comunicării directe între cetățeni și primarul Municipiului Brașov, Allen Coliban, pe teme comunitare din cartiere. Cum poți fi "Vocea Cartierului":

  1. Ne transmiți opinia ta cu privire la teme importante din cartierul tău.
  2. Opinia ta va fi preluată de către Compartimentul Relații și Inovare Comunitară și va fi transmisă direct primarului și responsabililor din aparatul Primăriei.
  3. În fiecare joi, de la ora 19.00, în Jurnalului Primarului, pe pagina Facebook Primăria Muncipiului Brașov (https://www.facebook.com/primariabrasov), Allen Coliban va face o sinteză a celor mai importante propuneri și probleme ridicate de cetățeni și va oferi potențiale soluții pentru cartierul tău.

Accesează aici vocea cartierului tău:

Vocea cartierului debutează cu patru cartiere în care nu au avut loc întâlniri față în față. Urmează să apară în această listă toate cartierele din municipiul Brașov.

Urmărește în fiecare joi, de la ora 19.00, în Jurnalului Primarului, pe pagina Facebook Primăria Muncipiului Brașov (https://www.facebook.com/primariabrasov), Allen Coliban va face o sinteză a celor mai importante propuneri din cartierul tău.