Raportare incidente

Prin intermediul hărţii interactive a incidentelor, cetățenii care au cont de utilizator pe portalul Primăriei Municipiului Braşov pot posta în mod direct problemele edilitare identificate. Acestea vor fi preluate de dispeceratul Primăriei Municipiului Braşov și vor fi transmise către deţinătorul de reţele sau serviciul competent pentru analiză și rezolvare. Dispeceratul Primăriei Municipiului Braşov colectează (indiferent de metoda de transmitere utilizată - telefonic la numărul 0268 - 405000 sau prin mijloace de comunicare electronice) toate problemele, sugestiile şi propunerile cetățenilor municipilui Brașov cu privire la modul de administrare a domeniului public şi privat al Municipiului Brașov şi oferă cetățenilor informaţiile necesare. Contul de utilizator poate fi accesat aici. Sesizările dumneavoastră pot fi trimise şi la adresa de email: dispecerat@brasovcity.ro.

Fii implicat! Semnalează în timp real problemele edilitare identificate. Înregistrează-te (ca persoană fizică sau ca persoană juridică) pentru a interacţiona online cu dispeceratul Primăriei Municipiului Brașov.My BrasovCity – Aplicație mobilă de servicii electronice care cuprinde atât secțiuni publice de informare cât și secțiuni securizate de interacțiune online.


Este o aplicație de raportare incidente pe domeniul public – Dispecerat Tehnic Primăria Municipiului Brașov.
Implică-te si tu! Transformă problemele de pe străzile orașului în incidente și transmite-le direct de pe dispozitivul tău mobil către Dispeceratul Primăriei Municipiului Brașov. Alege tipul incidentului, de la animale, apă canalizare, capac canal lipsă, groapă, iluminat, mobilier urban, salubritate, semnalizare rutieră, spații verzi, stâlpi, la transport, și ajută-ne să le soluționăm într-un timp cât mai scurt! Noi vom acționa cu promptitudine pentru rezolvarea lor!

Modalități de accesare a aplicației:
  • Utilizarea contului de acces obținut prin portalul Primăriei Municipiului Brașov
  • Utilizarea unui cont nou creat direct in aplicația de raportare incidente
Poți descărca aplicația My Brașov City versiune pentru Android sau versiune pentru IOS si poți interacționa direct de pe telefonul mobil.HARTA INCIDENTELOR


ACCESEAZĂ APLICAȚIA AICI