Fii implicat

RAPORTARE INCIDENTE

Prin intermediul hărţii interactive a incidentelor, cetățenii care au cont de utilizator pe portalul Primăriei Municipiului Braşov pot posta în mod direct problemele edilitare identificate. Acestea vor fi preluate de dispeceratul Primăriei Municipiului Braşov și vor fi transmise către deţinătorul de reţele sau serviciul competent pentru analiză și rezolvare. Dispeceratul Primăriei Municipiului Braşov colectează (indiferent de metoda de transmitere utilizată - telefonic la numărul 0268 - 405000 sau prin mijloace de comunicare electronice) toate problemele, sugestiile şi propunerile cetățenilor municipilui Brașov cu privire la modul de administrare a domeniului public şi privat al Municipiului Brașov şi oferă cetățenilor informaţiile necesare. Contul de utilizator poate fi accesat aici. Sesizările dumneavoastră pot fi trimise şi la adresa de email: dispecerat@brasovcity.ro.

Fii implicat! Semnalează în timp real problemele edilitare identificate. Înregistrează-te (ca persoană fizică sau ca persoană juridică) pentru a interacţiona online cu dispeceratul Primăriei Municipiului Brașov.My BrasovCity – Aplicație mobilă de servicii electronice care cuprinde atât secțiuni publice de informare cât și secțiuni securizate de interacțiune online.


Este o aplicație de raportare incidente pe domeniul public – Dispecerat Tehnic Primăria Municipiului Brașov.
Implică-te si tu! Transformă problemele de pe străzile orașului în incidente și transmite-le direct de pe dispozitivul tău mobil către Dispeceratul Primăriei Municipiului Brașov. Alege tipul incidentului, de la animale, apă canalizare, capac canal lipsă, groapă, iluminat, mobilier urban, salubritate, semnalizare rutieră, spații verzi, stâlpi, la transport, și ajută-ne să le soluționăm într-un timp cât mai scurt! Noi vom acționa cu promptitudine pentru rezolvarea lor!

Modalități de accesare a aplicației:
  • Utilizarea contului de acces obținut prin portalul Primăriei Municipiului Brașov
  • Utilizarea unui cont nou creat direct in aplicația de raportare incidente
Poți descărca aplicația My Brașov City versiune pentru Android sau versiune pentru IOS si poți interacționa direct de pe telefonul mobil.HARTA INCIDENTELOR


Deschide în fereastră nouă

BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2019-2020

Bugetarea participativă urmărește îmbunătățirea calității vieții din oraşul nostru, prin încurajarea cetățenilor să se implice în definirea priorităților şi a obiectivelor de investiții din bugetul local.

Bugetarea participativă este un proces derulat de Primăria Brasov, prin care ideile şi inițiativele comunității brașovene se manifestă şi se transformă în realitate.

Bugetarea participativă își propune implicarea cetățenilor Municipiului Brasov într-un proces democratic de deliberare și decizie pentru stabilirea modalității optime de cheltuire a unei părți din bugetul local. Procesul presupune asumarea de către cetățeni a unui rol de participant activ în definirea şi abordarea problemelor comunității din care fac parte.

Toți cetățenii municipiului Brașov care au împlinit vârsta de 18 ani au posibilitatea să se implice activ în propunerea și selecția proiectelor care vor asigura o dezvoltare durabilă a orașului, prin procesul de Bugetare participativă 2020.

Bugetarea participativă are următoarele obiective:

  1. Ajustarea politicilor publice la nevoile și așteptările cetățenilor, pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Municipiul Brasov.
  2. Creșterea gradului de asumare şi co-creare a procesului de dezvoltare urbană de către cetățeni.
  3. Consolidarea democrației prin participarea cetățenilor la un exercițiu de luare a unor decizii ce privesc întreaga comunitate.
  4. Creșterea transparenței activității administrației publice locale.
Accesează pagina de Bugetare participativă 2019-2020 aici